Viceværten passer din varmecentral

Vi kan passe jeres varmecentral for jer. En dygtig vicevært sørger ikke alene for, at I altid har varme i radiatoren og varmt vand i hanerne. Han kan også sikre, at jeres varmecentral kører så effektivt som muligt.

Der er mange penge at spare ved at have en professionel varmemester, der ved hvordan varmeanlægget skal justeres for at køre optimalt.

Faktisk har det også stor betydning for jeres sundhed, at brugsvandet altid har den rette temperatur, så I undgår farlige bakterier i vandet.

Viceværten tager sig af det praktiske

Der er mange praktiske ting, som skal gøres i en boligforening, og det klarer din vicevært. Det kan være alt lige fra fejning af gaden og renholdelse af gården til at skifte pærer, smøre låse eller justere dørpumper mv.

Med andre ord, så tager din vicevært sig af alle de små detaljer, der får hverdagen til at fungere.

Beboerkontakt

Vi kan også stå for beboerkontakten, således at beboerne kan ringe til os, hvis de har brug for hjælp til forskellige praktiske ting, såsom udluftning af en radiator, mv. Det er altsammen noget en vicevært kan tage sig af.

Koordinering af håndværkere

Din vicevært kan også stå for at koordinere håndværkere, når der er brug for det. Mulbjerg Ejendomsservice ApS har et godt netværk af håndværkere, viceværten kan f.eks. tilkalde en VVS-mand, hvis et vandrør er sprunget, eller en elektriker, hvis en stikkontakt ikke fungerer.

Få et godt tilbud på vicevært service

Har du spørgsmål omkring vores vicevært løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 20940494