N

13 års erfaring

N

Fornuftige priser

N

Dansk personale

N

Tilbud på 48 timer

Udlejning af affugtere

Til erhverv

Udlejning af affugter til erhverv

Har du brug for en affugter efter en vand­skade eller i for­bindelse med et nybyggeri, behøver du ikke selv investere i en til dyre penge. Lej den i stedet hos os.

Hos Mulbjerg Ejendomsservice ApS udlejer vi affugtere. Vi har forskellige stør­relser på lager, så du kan leje den, der passer bedst til dit behov. Du kan både vælge selv at hente affugteren hos os, eller du kan få den leveret til din virk­somheds adresse mod betaling. Vores virk­somhed har hjemme i Brøndby, og det er her, at du kan hente en affugter efter aftale.

Affugtere til alle behov – prisliste

Kondens lille 30 L per dag: 160 kr.

Kondens medium 39 L per dag: 175 kr

Kondens medium 40 L (til slange) per dag: 190 kr.

Kondens medium 55 L (til slange) per dag: 200 kr.

Kondens lille 30 L (til slange) per dag: 170 kr.

Kondens medium 40 L per dag: 185 kr.

Kondens medium 46 L per dag: 185 kr.

Kondens stor 85 L (med afløbsslange) per dag: 220 kr.

Henter du din affugter hos os i Brøndby, er det gratis. Skal vi levere den til dig, er leveringsprisen fra 250 kr.
Alle priser er ekskl. moms

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at leje en affugter. Du kan ringe til os på telefon 20 94 04 94 eller sende en mail til info@mulbjerg-ejendomsservice.dk

Hvordan fungerer en affugter?

En affugter er anvendelig til mange formål. Du kan både bruge den til at skabe et bedre inde­klima og fore­bygge fugt, og den er også god at have efter en vand­skade i en kælder eller i tilfælde af fugt i et nybyggeri.

En affugter fungerer på den måde, at den trækker fugten ud af luften. Fugten drypper enten ned i en beholder eller bliver ledt til et afløb. Du kan få en affugter i forskellige stør­relser afhængigt af dit behov.