N

13 års erfaring

N

Fornuftige priser

N

Dansk personale

N

Tilbud på 48 timer

Professionel rengøring

Til erhverv

Rengøring til erhverv

Vil du gerne uddelegere opgaven med trappe­vask i din bolig­forening? Eller vil du gerne have rengørings­hjælp på kontoret?

Hos Mulbjerg Ejendomsservice ApS tilbyder vi rengøring til erhverv. Uanset om du driver et kontor, som du gerne vil have rengørings­hjælp til, eller du gerne vil have assistance, når det kommer til at rydde op i kantinen, sætter vi gerne en mand på opgaven. Hos os kan du få hjælp til alle typer af erhvervs­rengøring – hvad enten det så er i en bolig­forening eller hos en virk­somhed. Vores virk­somhed har hjemme i Brøndby, men vi kører ud til kunder på det meste af Sjælland.

Typer af rengøringsopgaver

N

Rengøring af kælder og loftrum

N

Kontorrengøring

N

Kantine oprydning

N

Andre former for erhvervsrengøring

N

Trappevask

N

Rengøring af skurvogne

N

Rengøring efter håndværkere

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning til dig, så du kan få præcis den rengøring, som du efterspørger, med præcis det interval, der er behov for. Ring til os på telefon 20 94 04 94 eller send en mail til info@mulbjerg-ejendomsservice.dk for at få et tilbud på erhvervsrengøring.

Skab et godt indeklima med rengøring

Rengøring er afgørende for et godt indeklima. Hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent på dit kontor, bidrager det ikke til et sundt arbejds­miljø. Med vores hjælp kan du få et rent og præsentabelt kontor, som både er rart at arbejde på, men som også ser godt ud, når der kommer kunder og andre på besøg.

Førstehånds­indtrykket er enormt vigtigt, når der kommer folk udefra. Og et rent kontor er langt mere tiltalende end et beskidt kontor med nuller­mænd og støv, som trænger til at blive fjernet. Det samme gælder trappen udenfor. Det er den første, som dine kunder eller andre besøgende møder, når de kommer til din virksomheds dør. Den tager sig altså også bare bedre ud, hvis den bliver holdt ren fra vinterens sne og slud.