N

13 års erfaring

N

Fornuftige priser

N

Dansk personale

N

Tilbud på 48 timer

Handyman service

Til boligforeninger

Hyr din egen handyman

Vil du gerne have en handyman tilknyttet din virk­somhed eller din bolig­forening, så han kan fikse alt fra dryp­pende vand­haner til opfyldning af kaffe­maskinen?

Hos Mulbjerg Ejendomsservice ApS kan du hyre din helt egen handy­man. Frem for at ansætte din egen pedel eller vice­vært kan du i stedet gøre brug af vores handy­man service. Hvad enten du gerne vil kunne ringe ved behov eller fore­trækker at lave en fast aftale, finder vi en løsning til dig. Vi har adresse i Brøndby, men fungerer som handy­man for flere virk­somheder og bolig­foreninger fordelt på Sjælland.

Opgaver for din handyman

N

Udskiftning af lyskilder

N

Opsætning af hylder eller skabe

N

Diverse småreparationer

N

Opfyldning af kaffemaskine

N

Salg og levering af kildevand

N

Andre opgaver for en handyman

N

Reparation af dryppende vandhaner

N

Løsninger til ledninger på kontorer

N

Flytning af kontorudstyr

N

Oprydning og indkøb til kantine

N

Opbevaring af arkiv og inventar i sikre, tørre rum

Vil du gerne lave en aftale om handyman service med os? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan fange os ved at ringe på telefon 20 94 04 94 eller ved at sende os en mail på info@mulbjerg-ejendomsservice.dk

Spar penge ved at leje en handyman

Du kan spare mange penge ved at gøre brug af vores handy­man service frem for at ansætte en pedel eller en vice­vært. Har du kun brug for din handy­man en enkelt dag om ugen eller nogle timer i ny og næ, slipper du for at skulle betale fast løn til endnu en ansat. Med vores handy­man service kan du få ordnet alt det, der skal ordnes, uden at skulle have endnu en person på din lønnings­liste. Vi finder sammen en løsning, som matcher de behov, du har.