N

13 års erfaring

N

Fornuftige priser

N

Dansk personale

N

Tilbud på 48 timer

Grønt arbejde

Og salt/snerydning

Grønt arbejde og salt/snerydning

Mangler du en gartner til din virk­­somheds grønne arealer? Eller en gartner, der kan passe bedene i din bolig­­forening? Eller skal du have saltet og ryddet sne?

Hos Mulbjerg Ejendoms­service ApS tilbyder vi grønt arbejde og saltning/­snerydning til alle typer af virk­­somheder, bolig­­foreninger og ejendoms­­selskaber. Vi har adresse i Brøndby og kører ud til kunder på hele Sjælland. Med vores hjælp behøver du ikke bekymre dig om de grønne arealer eller saltning/­snerydning, der hører til din virk­­somhed. Vi sørger for, at de hele tiden tager sig godt ud og bliver passet og plejet, som de bør.

Vi tilbyder

N

Græsslåning

N

Fældning af træer

N

Vedligeholdelse af bede

N

Klipning af hæk

N

Beskæring af træer og buske

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 20 94 04 94 eller skrive til os på info@mulbjerg-ejendomsservice.dk

Velplejede grønne arealer giver et godt førstehånds­indtryk

De grønne arealer er en stor del af det førstehånds­indtryk, som kunder eller poten­tielle beboere får af din virk­somhed eller din bolig­forening. En velplejet græsplæne og bede uden ukrudt tager sig bare bedre ud end græs, der har for­vokset sig, eller bede, der trænger til at blive luget.

Laver du en aftale med os om, at vi skal passe de grønne områder ved din virk­somhed eller i din bolig­forening, påtager vi os det fulde ansvar for, at græsset bliver slået, når det trænger, og at ukrudtet ikke får lov til at vokse sig højt. Vi sætter en ære i at holde dine udendørs områder pæne og være med til at gøre det til en rar oplevelse at komme til din virk­somhed eller din bolig­forening.

En skræddersyet løsning til din virk­somhed

Vi er bevidste om, at behovet for have­service varierer fra kunde til kunde og fra bolig­forening til bolig­forening. Derfor sammen­sætter vi gerne en skrædder­syet løsning til dig, så du ikke kommer til at betale for mere arbejde, end du reelt set har brug.

Har du en række buske, som du gerne vil have os til at beskære efter behov? Har du et eller flere træer, som du gerne vil have fældet? Eller drejer det sig alene om en græs­plæne, som du gerne vil have slået ved din virk­somhed, så den ser pæn og velplejet ud? Uanset hvilket behov du har, udarbejder vi gerne et tilbud til dig baseret på dine ønsker og behov.