N

13 års erfaring

N

Fornuftige priser

N

Dansk personale

N

Tilbud på 48 timer

Ejendomsservice

Til virksomheder og boligforeninger

Professionel ejendomsservice

Overvejer du at få tilknyttet ejendoms­service til din virksomhed eller den bolig­forening, som du bor i? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Mulbjerg Ejendomsservice ApS tilbyder vi professionel ejendoms­service i Brøndby og omegn. De kunder, som vi hjælper, består af alt fra virk­somheder til bolig­foreninger og ejendoms­selskaber. Vi løser en bred vifte af opgaver, som gør din hverdag lettere, og vi vare­tager alt fra trappe­rengøring til vedlige­holdelse af dine udendørs­arealer. Kort sagt sørger vi for, at det hele spiller, så du kan koncen­trere dig om andre vigtige opgaver.

Opgaver, som vi kan hjælpe dig med

N

Trapperengøring

N

Vedligeholdelse af udendørsarealer

N

Test af sprinkleranlæg

N

Saltning og snerydning

N

Bortkørsel af storskrald

N

Vinduespolering

N

Grønt arbejde og haveservice

N

Afløsning ved ferie og sygdom

N

Drift af varmeanlæg

N

Rydning af kælder og loftrum

N

Tilsyn med håndværkere

N

ELO-rapporter

Overvejer du at hyre en virksomhed til at udføre ejendomsservice hos dig, så lad os tage en snak. Vi lytter gerne til dine behov og giver tilmed en god pris på det arbejde, som du gerne vil have udført. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 94 04 94. Du har også mulighed for at skrive til os på info@mulbjerg-ejendomsservice.dk, hvis du foretrækker det.

Professionel hjælp i hverdagen

Hvad enten du driver en virksomhed eller står i spidsen for et ejendomsselskab, kender du alt til, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer i hverdagen. Med vores ejendomsservice kan du være sikker på, at det hele spiller. Det gælder alt fra dine udendørsarealer til driften af varmeanlægget.

Bliver udendørsarealerne ikke passet godt nok, eller er trappen konstant beskidt, kan det være til stor gene for mange af boligforenings beboere. Sætter du os på opgaven, kan du være sikker på, at vi løser den til fulde og bruger den nødvendige tid til at få tingene til at spille optimalt. Vi sætter en ære i vores arbejde, og vores faglige stolthed kan også komme dig til gode, hvis du vælger at indgå et samarbejde med os.