N

13 års erfaring

N

Fornuftige priser

N

Dansk personale

N

Tilbud på 48 timer

Belægning

og Tømrerarbejde

Belægning og tømrerarbejde

Når du skal vælge belægning, er der mange materialer og muligheder at vælge imellem. Her kan det være godt med professionelle råd. Dem giver vi gerne; vi løser alle typer belægningsopgaver og -projekter, også de mere udfordrende af slagsen.

Stiller du f.eks. særlige krav til materialer, eller har området forhold, der skal tages ekstra hensyn til? Det er ikke noget problem. Vores erfarne fagfolk har prøvet det meste. De står klar til at give dig faglig vejledning og, sammen med dig, lave en nøjagtig plan for arbejdet med anlæg af belægning. På den måde kan du være sikker på, at du får det præcis, som du vil have det.

Vi løser alle typer opgaver, herunder:

N

Tømreropgaver

N

Døre og Vinduer

N

Trapper

N

Gulve, vægge og lofter

N

Pudsning af vægge

N

Mureropgaver

N

Hegn

N

Terrasser og carporte

N

Alle former for støbning af sokler og lign.

N

Omfangsdræn omkring huse

Vi leverer kvalitet og grundighed – samt god service. Vi kører lige så gerne ud til opgaver hos den private kunde, som vi løser opgaver for virksomheder og boligforeninger. Det vigtigste er, at du som kunde er tilfreds med resultatet. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 94 04 94. Du har også mulighed for at skrive til os på info@mulbjerg-ejendomsservice.dk, hvis du foretrækker det.

Faglig stolthed

Hvad enten det er et nyt køkken, en ny terrasse, en tilbygning eller reparationer og løbende vedligeholdelse, så er vi parate til at påtage os opgaven og løse den efter alle fagkundskabens regler.

Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter Mulbjerg Ejendomsservice ApS